1. Úvod
  2. Naše značky
  3. Grily GRANDHALL

Udící sáček GrandHall whisky / dub - pro přípravu hovězího, vepřového a drůbežího masa či zvěřiny

99 Kč SKLADEM

Udící sáček GrandHall dodá masu autentické uzené aroma a chuť při přípravě na grilu nebo v klasické troubě. Aroma whisky / dub je vhodné pro přípravu hovězího, vepřového a drůbežího masa nebo zvěřiny. Udící sáčky GrandHall jsou vyrobeny z vícevrstvého potravinářského alobalu. Mezi jednotlivými vrstvami se nachází jemné třísky dubu s whisky, cukr a sirup. Během pečení uvolňují tyto složky úžasné aroma. Maso se během pečení v sáčku lehce pohybuje. Získá naprosto lahodnou a jemnou uzenou chuť, a to díky kouři, který je v sáčku uzavřen. Ideální pro přípravu ryb, drůbeže, vepřového, hovězího, jehněčího a zeleniny. Lahodný, snadný a zdravý způsob tepelné přípravy pokrmů.

Charakteristika

  • jednoduché použití s profi výsledkem
  • pouze přírodní ingredience (dřevo, sirup, cukr)
  • žádné čištění po použití.

Udící sáčky jsou k dispozici ve 3 druzích aroma - bílý ořech, whisky/dub a olše.

Pokyny k užití

  • naplňte sáček jídlem, které chete udit;
  • vložte jej do předehřátého grilu nebo trouby;
  • prvních 15 minut nastavte teplotu na 250°C;
  • zbývající čas dokončete při teplotě 190°C;
  • otevřete sáček a podávejte.

Doba přípravy (500 g / 1 kg)

  • vepřové kotlety: 15-20 min / 25-30 min
  • kuřecí kousky: 30-35 min / 40-45 min
  • vepřová žebra: - / 70 min
  • brambory: 40-45 min / 50-55 minna kousky nakrájená zelenina (cibule, houby, cuketa, paprika, broikolice): 5-6 šálků nebo 1 litr - 20 min;
  • pozor - doba vaření se může mírně lišit v důsledku rozdílných parametrů u různých typů grilů a trub.

Doporučení

  • doba přípravy/uzení se zkrátí nakrájením potravin na menší kousky;
  • například vykostěné a nakrájené kuřecí prso se uvaří rychleji než celé prso s kostí;
  • totéž platí pro zeleninu, kdy se malé kousky uvaří rychleji.

Recept pro inspiraci - uzené kuře

Ingredience: 1 kuře, zbavené kůže a nakríjené, 1 lžička sušeného tymiánu, 1 lžička česnekové soli, 1/2 lžičky sušeného oregana.

Postup (trouba): kuře umyjte a pečlivě usušte. Smíchejte dohormady tymián, oregáno a sůl. Kuřecí kousky směsí potřeme a promícháme. Kuřecí kousky ohřejte na pokojovou teplotu (např. v mikrovlnné troubě na střední výkon). Ochucené kousky vložte do udícího sáčku a uzavřete. Vařte při teplotě 250°C 15 minut, posléze teplotu zredukujte na 190°C a vařte dalších 50 minut. 

Postup (gril): grilujt 15 minut na plný výkon, poté zredukujte výkon na střední (v případě grilu na dřevěné uhlí zvedněte rošt o 1 pozici výš) a grilujte dalších 45 minut.

Vyjměte sáček ze zdroje tepla a před otevřením jej nechte 10 minut odpočinout. Hotový pokrm podávejte na sáčku nebo servírovacím talíři.

EAN KÓD ....... : 9318478009366
KÓD PRODUKTU .. : A06724002T
HMOTNOST ...... : 0,5 kg
ZÁRUKA ........ : 24 měsíců
VÝROBCE ....... : GRANDHALL

Základní technické parametry

Parametr Hodnota Jednotka

Dokumenty ke stažení

máme outdoor