1. Úvod
  2. Naše značky
  3. Pece na pizzu FONTANA FORNI

Stolní komerční pec na pizzu Fontana Forni VULCANO

193 795 Kč NENÍ SKLADEM

Velká komerční pec na dřevo s pečící plochou 100 x 70 cm. Profesionální pec pro komerční využití je vybavena komínem odolným proti dešti, ocelovými dvířky s rukojetí, která se nezahřívá a teploměrem. Vnitřní konstrukce je zhotovena z robustní oceli (310s), vnější z galvanické oceli. Plášť je opatřen barevným lakem s maximální odolností vůči výkyvům teplot, povětrnostním vlivům a rzi. Izolace pece z přírodní minerální vlny umožňuje efektivní udržování teploty a zabraňuje přehřívání vnější konstrukce. Pec Vulcano je k dispozici ve stolním provedení nebo (za příplatek) na pojízdné konstrukci (podstavci).

Charakteristika

  • zhotoveno z materiálů certifikovaných pro styk s potravinami
  • dvouvrstvá 8 cm izolace
  • komora z odolné robustní oceli (310s)
  • plášť z galvanicky pozinované oceli s práškovým nástřikem
  • multifunkční použití pro přípravu široké škály pokrmů
  • pec lze postavit na jakémkoliv místě.

Proč zvolit komerční pec na pizzu

  • použité materiály dokonale zabraňují tepelným ztrátám a udržují pec vždy čistou
  • snadná instalace - pec nevyžaduje žádné dodatečné práce (zdění), dodáváno ve smontovaném stavu
  • snížení doby předehřevu do 30 minut
  • snížení spotřeby dřeva (až o 60% v porovnání s tradičními cementovými a žáruvzdornbými pecemi)
  • možnost transportu pece na místo použití (cateringové společnosti, festivaly, foodfesty apod.).

Rozsah dodávky

  • pec
  • 1 komínová roura se stříškou
  • žáruvzdorná dvířka s rukojetí, která se nezahřívá
  • teploměr
  • nerezový deflektor
  • zásobník na palivo.

Technické údaje

  • velikost pece: komerční
  • typ paliva: dřevo
  • jmenovitý výkon: 10 kW
  • spotřeba: 4 kg / hod
  • teplota spalin: 190°C
  • vnější rozměry (š x v x h): 122,8 x 133 x 101 cm
  • vnitřní rozměry pece (š x v x h): 100 x 37 x 70 cm
  • průměr kouřovodu: 200 mm
  • hmotnost: 350 kg
  • barva pláště: černá, červená
  • rozměry vstupního otvoru pece: 56 x 20 cm
  • počet pizz (na pečící ploše): 5
  • lze upéct chléb o hmotnosti 5 kg
  • počet lidí: 10.

Údaje k pečení (časy a teplota)

  • doba dosažení optimální teploty pro pečení pizzy (zahřátí pece): 15 min
  • doba upečení pizzy Neapolitan: 2 min
  • teplota ideální pro pečení chleba: 220°C
  • průměrná doba pečení chleba: 40 min.

Provedení pláště (zvolte v konfiguraci):

  • černé
  • červené.

Příplatkové příslušenství

  • podstavec (80 kg).

Fontana Forni

Již více než 70 let je Fontana Forni synonymem pro dokonalost italského řemesla. Kořeny tkví v tradici vnitrozemí Marche a hlavně ve vášni pro dobré jídlo a pohostinnost, předávané z generace na generaci. S enormním nasazením a svým řemeslným uměním Fontana Forni postupem času zdokonalila umění vytvářet ocelové pece, jak na dřevo, tak na plyn, následně do svého sortimentu přidala dřevěné grily a nakonec i venkovní kuchyně, které nejsou pouhým nástrojem na vaření, ale skutečným doplňkem, který dokonale ztělesňuje filozofii výrobce.

EAN KÓD ....... :
KÓD PRODUKTU .. :
HMOTNOST ...... : 350 kg
ZÁRUKA ........ : 24 měsíců
VÝROBCE ....... :

Základní technické parametry

Parametr Hodnota Jednotka
Výkon 10 kW
Šířka 1228 mm
Výška 1330 mm
Hloubka 1010 mm
Hmotnost 350 kg

Dokumenty ke stažení

máme outdoor